DE VÂNZARE Vilă, Badian - Moalboal, Cebu City, Filipine, Panagsama Road

DE VÂNZARE - Cod. 31587

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Pe insula Cebu, Moalboal, la câțiva metri de plaja albă de Panagsama, de vânzare prestigioasa vila unică de 200 m2, distribuite pe două etaje, cu mobilier modern; investițiile în acest domeniu, în turismul în plină expansiune, este asigurat printr-un act.
Situat în interiorul Flamingo Villa Resort,-turistic rezidențial complex nou construit de lux [2009], clădirea, zidărie, cu grădină privată, oferă la parter living mare, bucatarie, dormitor și baie; La primul etaj sunt trei camere duble cu o terasă, inclusiv una cu o baie privată și două cu baie comună. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și Wi-Fi.
Dreptul de proprietate asupra acestei proprietăți permite accesul la ambele zone -cum ar fi piscină mare cu baie comună și club-casa, clădire pentru sarcinile comune relaxa / petrecere / întâlniri / sursă de alimente, atât cu facilități de lux, cum ar fi tratamente spa , acompaniamente, ofițerii de gestionare a personalului responsabil pentru serviciile de pază și securitate, întreținere și curățenie zilnică. Posibila gestionare a chiriașilor în vacanță.
Camerele sunt complet echipate pentru plaja Panagsama ofera pe tot parcursul anului o gamă largă de agrement, plimbare cu barca și sporturi de apă, inclusiv snorkeling, kite surfing și scufundări, inclusiv delfini, balene, rechini albi și alte minuni acvatice oferite de bariera coral.
Flamingo Villa Resort: investiția ideală pentru a trai un vis!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB