DE VÂNZARE Complex balnear, Sipalay, Negros, Filipine, sugar beach

DE VÂNZARE - Cod. 26544

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 700 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Mica statiune la doar 10 pași distanță de frumoasa "Sugar Beach" aproape Sipalay cu una dintre cele mai frumoase mările din Filipine pentru înot și diving, așa cum scrie în celebra carte "Lonely Planet", un bazin de adevărat natural de înot, nu mai există roci, nu arici de mare și absolut nici o meduze.

O soluție perfectă pentru cei care doresc să schimbe viața și să trăiască într-un loc înconjurat de natură, cu aer curat și apă, cu nici un zgomot de trafic și sunetul dulce al valurilor în noapte.



De asemenea, este posibil să se construiască 2 mai multe camere și de a crea o structură de a oferi servicii de restaurant pentru persoanele care stau în celelalte stațiuni.

Proprietatea are o suprafata totala mulțime de 700 de metri pătrați, cu posibilitățile de construire a altor camere sau case de oaspeți.

În prezent, acesta este format din 4 camere separate, cu fiecare camere cu baie proprie și duș fierbinte. Toate camerele au aer condiționat și, în plus cea mai mare cameră are, de asemenea un televizor cu DVD și mini-frigider. 2 dintre camere sunt aproape unul de altul și au o verandă comună.

Bucataria este împărțit în două camere și adiacente este sala de mese. Bucătăria are un total de șase arzătoare pe gaz și un cuptor, există de asemenea un frigider și congelator.

Grădina are 2 foișor, care sunt dotate cu 2 șezlonguri, sezlonguri, umbrele și hamace. Ea are pomi 5 de nucă de cocos, arbore calamansi și o grădină bine-manichiură.

Casa are propria apă adâncă bine.

Sugar Beach este de peste 1 km lungime și este o plajă unde puteți vedea cele mai frumoase apus de soare. Sipalay este o zonă care oferă multe atracții turistice; există aproximativ 30 de site-uri se arunca cu capul în zona, inclusiv un naufragiu japonez în timpul al doilea război mondial, și insule cum ar fi frumos Danjugan insula.

De-a lungul plajei, există 10 de statiuni cu restaurant și altele care sunt în construcție, există, de asemenea, două centru de scufundări și un pub cu muzică live.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB