DE VÂNZARE Casă, Calamba, Batangas, Filipine, Phase 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, NUVALI, Canlubang, Calamba, Laguna, Philippines

DE VÂNZARE - Cod. 26461

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 97 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Acest lot și 4 camere unitatea se află în faza 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, Nuvali, Canlubang, Calamba, Laguna, Filipine. Această casă cu 2 etaje este nou construită care a fost finalizată ultima 2,015 4 iulie, este gata pentru ocupare. Avida Land Corporation are o garantie de 1 an pentru luminări instalate și de manoperă; 15 ani pentru structuri. Zona lot este de 164 m². Zona Casa este de aproximativ 97 m². La nivelul parterului este de aproximativ 0,60 m deasupra nivelului pasarelă pietonală din fața ei.

Accesibil de la est, prin intermediul mers pietonal și de la sud, prin zona de parcare a lotului, pridvor de intrare acoperă ușa principală de intrare care duce la un hol. Holul de la intrare conduce ușa principală: pe dreapta, la o debara, scara ce duce la etajul 2; înainte la camera de zi si sala de mese; și pe stânga duce la bucatarie, dormitor service, toaletă și baie și. Scara duce la sala de etajul 2, din care: la stânga este a 2-toaletă și baie; la dreapta este dormitorul de master cu un balcon cu vedere la răsărit; și mai departe sunt cele două dormitoare. Există un spațiu pentru o gradina de buzunar de 2 Mtrs x 17 apelurilor în la partea de nord și alta de 3 x apelurilor în 5mtrs în față.

Ridgeview Estates este o comunitate rezidential de 26 hectare. Acesta este unul din satele rezidentiale de Avida Land Corporation, a cărei dezvoltare este sub îndrumarea și sprijinul companiei mamă, Ayala Land Incorporated. Cu peste 50 de ani de experienta in dezvoltare imobiliara, Ayala Land Incorporated este cel mai important dezvoltator imobiliar din Filipine. Ridgeview Estates este gestionat de Ayala Property Management Corporation de a se asigura că calitatea de clasă mondială a satului și ce conține va fi întotdeauna susținută. Acesta are o securitate strâns 24 de ore. Ea are un 2 hectare, plaza larg cu e îngust la 17 de metri și este cea mai mare lățime de la 47 de metri, traversează în centrul și la aproape lungimea satului. Acesta este umplut cu iarbă, înconjurat cu arbuști luxuriante și intercalate cu șiruri de copaci peluze care permit pentru ciclism, jogging, și alte activități în aer liber. La un capăt al Plaza este o zonă de joacă, inclusiv un teren de baschet. La celălalt capăt este club cu piscină și biroul de administrare sat.

La 4 kmtrs, Ridgeview Estates este cel mai apropiat de sate Avida de terenuri să centrul comercial al NUVALI- Solenad. Acesta este unul din satele rezidențiale într-un integrate și cu utilizare mixtă 2290 hectare estate- NUVALI. NUVALI a fost dezvoltat pentru sustainability- ecologice viitoarea districtul de afaceri central, în comuniune cu natura. În afară de satele rezidențiale în NUVALI, sunt: ​​trei școli; un centru comercial imens; birouri; facilități de recreere, cum ar fi Seda hotel; abundente spații verzi și parcuri; trasee de biciclete; Lacul NUVALI; Republica Wakepark; terenuri de sport; și a faunei sălbatice și sanctuar de păsări. Ridgeview Estates, la 4 km, este cel mai apropiat sat pentru a Avida Solenad, centrul comercial al NUVALI.

Distanțele de NUVALI din: Central Business District din Makati este de 40 km; Central Business District Alabang, Muntinglupa este de 25 km; South Luzon Expressway (SLEX) prin Santa Rosa Exit este de 10 km. Acesta este accesibil de la Metro Manila și alte centre de oraș prin intermediul SLEX prin următoarele ieșirile: Mamplasan (acces privat); Santa Rosa; Malitlit; Silangan; și Canlubang. NUVALI are un terminal de transport public situat în, care este la propriul centru comercial, Solenad 2. Are autobuz, jeepneys, jeep-uri electrice, și transferuri de servicii.

NUVALI este de 46 kilometri de Aeroportul Internațional Manila. Acesta este de 6 km de St John Bosco Parish, Santa Rosa, și la 3 kilometri de Sfântul Iosif Muncitorul Parohia, Canlubang, Calamba. Acesta este de 7 kilometri de Sud Luzon Spitalul si Centrul Medical, Santa Rosa și 23 de kilometri de la Spitalul din Asia si Centrul Medical, Muntinlupa. Acesta este 7.8 km de Laguna Techno Park, Binan, Laguna. Acesta este de 9 kilometri de St Scholastica College, Westgroove și 33 de kilometri de la Universitatea din Filipine, Los Baños, Laguna.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB