DE VÂNZARE Teren construibil, Busuanga, Palawan, Filipine, Sitio Ocamocam New Busuanga

DE VÂNZARE - Cod. 40173

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 31000 m²
  • Camere: 3
  • Podea: terra

Proprietatea noastră este situată pe plaja Ocamocam - New Busuanga, una dintre destinațiile turistice emergente de pe insula Busuanga. Plaja Ocamocam este o destinație de top pe care o puteți găsi în toate pachetele turistice oferite de agențiile turistice locale. Se poate ajunge cu mașina în 50 de minute de Aeroportul Coron. Permis aprobat pentru construirea unei stațiuni

După cum am menționat, avem deja un permis autorizat pentru construirea unei stațiuni. Am construit 3 bungalouri de beton la nivel înalt, fiecare de aproximativ 50 m2. cu aer condiționat, toaletă, duș în aer liber și o altă baie separată.
Puteți găsi câteva imagini din planul bungalow-ului, desigur avem desene profesionale detaliate și pentru piscină, restaurant și alte clădiri:
Proprietatea noastră de pe plajă are o dimensiune de peste 31.000 de metri pătrați și constă din 10 loturi cu titlu complet orientat către apusul soarelui. Este locul ideal pentru dezvoltarea turismului la nivel înalt. Chiar în fața proprietății se află o plajă de nisip alb de 120 de metri și o parte a unui mic deal în partea din spate a proprietății. Terenul are multă verdeață, de la palmieri, nucă de cocos și pomi fructiferi la flori și plante tropicale.

Proprietatea noastră se află fără îndoială într-o poziție privilegiată și este cu siguranță cea mai bună care poate fi găsită în toată plaja Ocamocam, care are o lungime de peste 1 km. Toate celelalte proprietăți de pe plaja Ocamocam sunt mai mici decât ale noastre și nu sunt mai multe disponibile la vânzare. Sunt deținute în principal de străini.

Primul avantaj în cumpărarea proprietății noastre, în special pentru cetățenii non-filipinezi, este că putem vinde întreaga companie, care deține terenul. Acest lucru va face întregul proces de cumpărare a terenurilor în Filipine mult mai simplu și va face, de asemenea, transferul faptelor de titlu o simplă formalitate, deoarece cumpărătorul companiei va deține, de asemenea, automat terenul. Acest lucru este evidențiat aici, deoarece procesul de transfer de proprietăți poate fi foarte dificil și consumă mult timp în Filipine. Am experimentat pentru noi cât de problematic poate fi. În afară de aceasta, titlurile noastre de proprietate sunt curate, impozitele sunt plătite, fără chiriaș, nu există pretenții negative asupra proprietății de la alte părți și cu siguranță putem dovedi că nu există absolut niciun risc pentru oricine este interesat să cumpere proprietatea noastră.

Al doilea mare avantaj este că avem deja un plan complet aprobat pentru construirea unei stațiuni. De fapt, pe proprietatea noastră avem deja 3 bungalouri de beton de înaltă calitate. Autorizațiile noastre de construcție sunt 100% corecte și complete și acest lucru va permite cumpărătorului potențial să înceapă construirea stațiunii în aceeași zi în care cumpără proprietatea. Acesta este cu siguranță un avantaj uriaș având în vedere că, cu situația actuală din Filipine, obținerea unor astfel de autorizații de construcție a avut nevoie de aproape doi ani de proceduri foarte complicate atât în Coron, cât și în Puerto Princesa. Și, conform celor mai noi informații disponibile și datorită deciziilor recente ale președintelui cu privire la sustenabilitatea turismului, biroul DENR are acum o politică și mai strictă cu privire la eliberarea acestor noi autorizații. Puteți crede cu siguranță, acesta este un mare avantaj care vă va economisi timp, bani și răbdare.

Electricitatea și apa dulce sunt deja disponibile și avem, de asemenea, o sursă de apă dulce pe proprietatea noastră, care este utilizată ca rezervă în sezonul uscat.

Pe plajă există un telefon și un semnal de internet. Cu toate acestea, avem o antenă privată de satelit pentru utilizarea noastră pe Internet.

Această proprietate este aprobată de un maestru fengshui care a vizitat-o recent ca loc de liniște și bogăție.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB