DE VÂNZARE Vilă, Boracay, Akhlan, Filipine, San Jose Island

DE VÂNZARE - Cod. 30597

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 206 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Facilităţi:
zonă de living-sufragerie spațioasă, bucătărie germană dotată cu echipamente Siemens, balcon / terasă, baie cu duș / cadă de baie și apă caldă, piscină privată, carport, pardoseli din piatră naturală, grădină, invertor de aer condiționat, sistem de alarma, geamuri duble, de înaltă accesorii pentru baie de calitate Grohe conexiune la internet 100 Mbit / s. disponibile

Descriere proprietate:
Această vilă superioară are o zonă de living-sufragerie deschis cu o bucătărie integrată, în plus față de patru dormitoare. Dormitorul principal are baie privată cu o cadă și duș, precum și un dressing. Celelalte trei dormitoare au o baie, care are, de asemenea, un duș și cadă. Mai mult decât atât, o intrare privată duce la o cameră mică, cu o baie privată, care poate fi utilizată ca o cameră de oaspeți sau cazare pentru o servitoare. In plus, o cameră de depozitare și un grup sanitar de oaspeți sunt de asemenea disponibile. Toate cele patru camere, precum și zona de living si dining au acces direct la terasa cu piscina sa de 50 de metri pătrați. Puteți achiziționa această vilă cu un teren pornind de la 900 de metri pătrați, deoarece o piscină de 50 de metri pătrați privată și o terasă spațioasă, sunt de asemenea incluse în proprietate.

Stațiunea:
Boracay Heights Resort este un complex integrat sportiv și de agrement în apropierea Boracay Island. Stațiunea de lux de 5 stele se întinde pe o suprafață de 88 hectare și oferă reședințe private cu vile și apartamente, un hotel de 100 camere, precum și un teren de campionat de golf cu 18 găuri. Așa-numitul sat este punctul focal al stațiunii și oferă un club pentru copii, un mini market, magazine, restaurante, o stație de prim ajutor cu o farmacie, o priză de închiriere vehicul, centru de scufundări, barca de evacuare de închiriat precum și mici noastre stațiune capelă. Ea stațiune veți găsi centrul nostru sportiv cu un teren de tenis, un teren de squash, un teren de badminton și un centru de fitness. De asemenea, vă puteți relaxa în grădina Zen spa. Din platoul, punctele de vedere ale apele cristaline ale mării sunt uluitoare. Clubul nostru plajă vă oferă o varietate de piscine, pestera de gheata, un bar pe plajă și un restaurant.

Proprietățile noastre sunt dotate cu toate facilitățile moderne care se potrivesc cu cerințele chiar și proprietarul cel mai exigent. Toate proprietățile sunt echipate cu o bucătărie în plan deschis montat - "Made in Germany". Alte caracteristici includ pardoseli din piatră naturală, geam termopan, accesorii pentru baie de la Grohe, sistem de alarma si apa calda. Mai mult decât atât, stațiunea are propriul sistem de tratare a apei cu o calitate a apei potabile, internet ultra-rapid la 100 Mbit / s, precum și propria sursă de energie fără întrerupere, cu un sistem de backup.

Alege între un apartament cu piscină comună și o vilă cu o piscină privată. Apartamentele oferă 1-3 și vilele 2-5 dormitoare; vile sunt disponibile in 10 modele diferite și pot fi combinate cu diferite dimensiuni de proprietate.

Puteți achiziționa, de asemenea, proprietățile ca o investiție. În astfel de cazuri, proprietățile sunt apoi administrate și închiriate de către echipa noastră de management hotelier.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB